Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

Amazon Daily Quiz and Answers : 8 March 2021: Win Rs 5000 Pay Balance


Published on Mar 08, 2021

Amazon Daily Quiz and Answers : 8 March 2021: Win Rs 5000 Pay Balance

 

Amazon Daily Quiz and Answers : Amazon India is back with the daily Amazon Quiz where users can answer questions and stand a chance to Win Rs 5000 Pay Balance. All you have to do is that just give the right answers to all the 5 questions asked.

Amazon quizzes focus on product trivia and provide the opportunity for customers to Win Rs 5000 Pay Balance. The prizes for these quizzes range from free products (including mobile phones and other gadgets) and goodies to Amazon Pay balance.




Amazon Daily Quiz and Answers March 08, 2021 : Live Updates

Q1: Rishiganga Hydroelectric Project, in news recently, is located in which Indian state?

Answer : Uttarakhand

Q2: Which country recently unveiled a plan to build the world’s largest offshore wind power plant by 2030?

Answer : South Korea

Q3: Ayesha Aziz from Kashmir recently became India’s youngest woman to become what, at the age of 25?

Answer : Pilot

Q4: With which of these scientists, would you associate the invention of this device?

Answer : Emile Berliner

Q5: Name this iconic landmark situated in Australia

Answer : Sydney Harbour Bridge

Amazon ALEXA BUILT-IN PHONES Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q. Alexa Built in Phones gives you Hands-Free access to Alexa. Question – Based on the video, what do you think is Alexa Hands-Free?

Ans. Use Alexa through voice without touching the Phone

Q2. What can Alexa Help you with?

Ans. all of the above and more

Q3. In which language/s can you interact with Alexa?

Ans. English and Hindi

Q4. The Echo Dot costs around Rs. 4,499 and allows you to talk hands-Free with Alexa. How much would it cost for you to use Alexa on Alexa Built in Smartphones?

Ans. Nothing, Its absolutely free

Q5. Did you know you can access Alexa through touch on any smartphone. Question – What is Alexa’s favorite colour? Download the Alexa App on your phone and just ask Alexa to get this answer!

Ans. Ultraviolet

Q6. Which of the following phones have Alexa Built-in?

Ans. all of the above and more

Amazon The Ultimate Toshiba Quiz Answers-

Answer the Questions & stand a chance to Win Toshiba 43 Inch Full HD Smart TV

Q1:- As per the video, Toshiba VIDAA TV boot up time is how many times faster than Android TV?

Ans:- 3

Q2:- VIDAA Smart TV OS has more than 28 million users globally (Hint: Watch the video to find the answer)

Ans:- True

Q3:- Toshiba’s 2020 entire 4K range has which of the following feature?

Ans:- Built-in Alexa

Q4:- As per the video, VIDAA is #1 Smart TV OS in which of the following countries?

Ans:- All of the above

Q5:- VIDAA OS has which of the following TUV Rheinland certified protection? (Hint: the answer can be found in the video)

Ans:- Privacy

Amazon Nescafe Gold Quiz Answers-

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000

Question 1:- NESCAFE Gold is made with the choicest blend of which of these beans? (Hints: Watch the video for the answer)

Ans:- Arabica and Robusta Beans

Question 2:- As Shown in the video, what is the promise of NESCAFE Gold?

Ans:- All of the above

Question 3:- Which of the following, as per the video, makes NESCAFE GOLD deliver a richer and soother taste?

Ans:- All of the above

Question 4:- NESCAFE Gold is NOT available in the following grammage on Amazon.in (Hint: You can find the answer on the Nescafe Gold Product Page)

Ans:- 500g Jar

Question 5:- As per the video, NESCAFÉ Gold uses the finest quality coffee beans, grown in Vietnam, Brazil and Central America?

Ans:- True

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz Answer Today gives you the correct answers to the questions asked in the quiz of Amazon mobile app, the quiz is live every day from 8 am to 12 pm. The quiz is conducted for the promotion of the product, by asking questions the users will get more exposure to the product. This, in fact, will help the brand to get more publicity among the customers. Also, Amazon is giving back to its customers to get the benefit of winning exciting prizes.

Terms And Conditions

• This Daily Quiz Time (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”).

• Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided hereinbelow.

• These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using www.amazon.in and its mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”).

• To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.


Comment Box is loading comments...