Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

Quiz Answers : The Extensive Properties of a System

Published on May 03, 2021

Quiz Answers : The Extensive Properties of a System

 

Quiz Answers Today :

Question : The Extensive Properties of a System

a. are independent of the mass of the system
b. depend upon temperature of the system
c. depend upon the mass of the system
d. none of the above

Answer : Option c : depend upon the mass of the system.

An extensive property of a system does depend on the system size or the amount of material in the system. According to the definitions, density, pressure and temperature are intensive porperties and volume, internal energy are extensive properties




Amazon Quiz 3 May 2021 Answers : Live Updates

Q1 : The Ratle Hydroelectric Plant is currently under construction on which river in India?

Answer : Chenab

Q2 : In March 2021, which country decided to amend the country’s constitution with provisions that include climate and biodiversity protection?

Answer : France

Q3 : Achanta Sharath Kamal, Gnanasekaran Sathiyan, Sutirtha Mukherjee and Manika Batra –all qualified for the Tokyo 2020 Olympics in which sport?

Answer : Table Tennis

Q4 : What is the name of this fish, who was Nemo in Disney’s Finding Nemo?

Answer : Clownfish

Q5 : In which of these cities did the first ‘Modern’ edition of this sporting event take place in 1896?

Answer : Athens

Amazon Fire-Boltt Quiz Answers

Q1 : Which of the following features best describe the new Fire-Boltt Beast?

Answer : All of the above

Q2 : Fire-Boltt Beast has a peak brightness of 500 Nits.

Answer : True

Q3 : The Fire-Boltt Beast has one of the largest screen in a smartwatch with a ________ display.

Answer : 1.69 inches

Q4 : Which of these is a feature of the new Fire-Boltt Beast?

Answer : All of the above

Q5 : Which of the following unique in-built features does Fire-Boltt Beast consist of?

Answer : All of the above

Amazon Abbott Freestyle Libre Quiz

Q1 : The FreeStyle Libre System helps you monitor which of the following?

Answer : Glucose Levels

Q2 : The FreeStyle Libre can give you ____ of glucose trends in one scan

Answer : 8 Hours

Q3 : How long does it take to check your glucose with the FreeStyle Libre?

Answer : 1 Second

Q4 : How many times can you scan in 1 day with the FreeStyle Libre?

Answer : 1440 times a day

Q5 : What data does the FreeStyle Libre give you?

Answer : All of the above

Amazon Fit India Quiz : Live Updates

Q1 : Which of these characterizes a Keto diet?

Answer : All of these

Q2 : Which of these are cardio exercises that can be done at home?

Answer : All of these

Q3 : Having citrus fruits is good for health primarily because they are high in which Vitamin?

Answer : Vitamin C

Q4 : Which of these asanas is also known as the Diamond pose?

Answer : Vajrasana

Q5 : Red bell peppers boost your immune system. They are a rich source of beta carotene, which the body converts into what vitamin?

Answer : Vitamin A

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance












Related Pages