Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

Quiz Answers : Gluttonous Synonym : 22 Synonyms for Gluttonous

Published on May 03, 2021

Quiz Answers : Gluttonous Synonym : 22 Synonyms for Gluttonous

 

Quiz Answers Today :

Question : Gluttonous Synonym

Answer : covetous, devouring, edacious, gorging, gourmandizing, greedy, gross, hoggish, insatiable, never, full, omnivorous, piggish, piggy, prodigious, rapacious, ravening, ravenous, sating, starved, starving.




Amazon Quiz 3 May 2021 Answers : Live Updates

Q1 : The Ratle Hydroelectric Plant is currently under construction on which river in India?

Answer : Chenab

Q2 : In March 2021, which country decided to amend the country’s constitution with provisions that include climate and biodiversity protection?

Answer : France

Q3 : Achanta Sharath Kamal, Gnanasekaran Sathiyan, Sutirtha Mukherjee and Manika Batra –all qualified for the Tokyo 2020 Olympics in which sport?

Answer : Table Tennis

Q4 : What is the name of this fish, who was Nemo in Disney’s Finding Nemo?

Answer : Clownfish

Q5 : In which of these cities did the first ‘Modern’ edition of this sporting event take place in 1896?

Answer : Athens

Amazon Fire-Boltt Quiz Answers

Q1 : Which of the following features best describe the new Fire-Boltt Beast?

Answer : All of the above

Q2 : Fire-Boltt Beast has a peak brightness of 500 Nits.

Answer : True

Q3 : The Fire-Boltt Beast has one of the largest screen in a smartwatch with a ________ display.

Answer : 1.69 inches

Q4 : Which of these is a feature of the new Fire-Boltt Beast?

Answer : All of the above

Q5 : Which of the following unique in-built features does Fire-Boltt Beast consist of?

Answer : All of the above

Amazon Abbott Freestyle Libre Quiz

Q1 : The FreeStyle Libre System helps you monitor which of the following?

Answer : Glucose Levels

Q2 : The FreeStyle Libre can give you ____ of glucose trends in one scan

Answer : 8 Hours

Q3 : How long does it take to check your glucose with the FreeStyle Libre?

Answer : 1 Second

Q4 : How many times can you scan in 1 day with the FreeStyle Libre?

Answer : 1440 times a day

Q5 : What data does the FreeStyle Libre give you?

Answer : All of the above

Amazon Fit India Quiz : Live Updates

Q1 : Which of these characterizes a Keto diet?

Answer : All of these

Q2 : Which of these are cardio exercises that can be done at home?

Answer : All of these

Q3 : Having citrus fruits is good for health primarily because they are high in which Vitamin?

Answer : Vitamin C

Q4 : Which of these asanas is also known as the Diamond pose?

Answer : Vajrasana

Q5 : Red bell peppers boost your immune system. They are a rich source of beta carotene, which the body converts into what vitamin?

Answer : Vitamin A

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance












Related Pages