Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

Quiz Answers : Marketing is a Process which aims at

Published on Aug 23, 2021

Quiz Answers : Marketing is a Process which aims at

 

Quiz Answers Today :

Question : Marketing is a Process which aims at

Answer : Marketing is a process which aims at Satisfaction of customer needs.





Amazon Daily Quiz and Answers April 22, 2021 : Live Updates

Q1: Which Indian won the BBC India Sportswoman of the Year award for 2020?

Answer : Koneru Humpy

Q2: As of March 2021, Tirath Singh Rawat is serving as the chief minister of which state?

Answer : Uttarakhand

Q3: In March 2021, which company successfully tested a blockchain transaction in space using Danish space firm GomSpace’s satellites?

Answer : JP Morgan

Q4: In which country will you see the most number of people riding this particular vehicle? (measured per capita)

Answer : Netherlands

Q5: Botanically what kind of fruit is this?

Answer : Berry

Amazon Panasonic Air Conditioner Quiz Answers : Live Updates

Q1: When was Panasonic Group Founded?

Answer : 1918

Q2: Which of these phrases is the tag line of Panasonic Air Conditioner?

Answer : Meet the Future

Q3: What is Panasonic Air Conditioner 'Anti Covid 19' Technology called?

Answer : Nanoe™ X

Q4: Panasonic smart Air Conditioners work with which of the Below?

Answer : All Of the Above

Q5: Panasonic Air Conditioner Jet Stream Technology throws cool Air upto __?

Answer : 45FT

Amazon Business Quiz Answers : Live Updates

Q1: You can add multiple users in your Amazon Business account

Answer : Yes

Q2: In which year Amazon Business was started?

Answer : 2017

Q3: At Amazon Business we provide solutions for all types of organizations

Answer : Yes

Q4: When is World Entrepreneurs’ Day celebrated ?

Answer : 21st Aug

Q5: What is the full form of LLC

Amazon Guess the Cricketer Quiz Answers : Live Updates

Q1: Guess who played most ipl matches as captain?

Answer : MS Dhoni

Q2: Guess who holds the record for having bagged the most number of wickets in ipl?

Answer : Lasith Malinga

Q3: Guess who is referred to as the run machine? hint – he is the only indian to score a hundred on his world cup debut!

Answer : Virat kohli

Q4: Guess who holds the record for most sixes scored in IPL ever?

Answer : Chris Gayle

Q5: Guess who hit biggest six in IPL in terms of the length of the ball travelled?

Answer : Robin Utappa

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance












Related Pages