Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

Quiz Answers : Identify the Stage of Product Life Cycle in Which Sales Are at Peak

Published on Aug 23, 2021

Quiz Answers : Identify the Stage of Product Life Cycle in Which Sales Are at Peak

 

Quiz Answers Today :

Question : Identify the Stage of Product Life Cycle in Which Sales Are at Peak

Answer : Maturity Stage: The maturity stage of the product life cycle shows that sales will eventually peak and then slow down. During this stagesales growth has started to slow down, and the product has already reached widespread acceptance in the market, in relative terms. Ultimately, during this stagesales will peak.





Amazon Daily Quiz and Answers April 22, 2021 : Live Updates

Q1: Which Indian won the BBC India Sportswoman of the Year award for 2020?

Answer : Koneru Humpy

Q2: As of March 2021, Tirath Singh Rawat is serving as the chief minister of which state?

Answer : Uttarakhand

Q3: In March 2021, which company successfully tested a blockchain transaction in space using Danish space firm GomSpace’s satellites?

Answer : JP Morgan

Q4: In which country will you see the most number of people riding this particular vehicle? (measured per capita)

Answer : Netherlands

Q5: Botanically what kind of fruit is this?

Answer : Berry

Amazon Panasonic Air Conditioner Quiz Answers : Live Updates

Q1: When was Panasonic Group Founded?

Answer : 1918

Q2: Which of these phrases is the tag line of Panasonic Air Conditioner?

Answer : Meet the Future

Q3: What is Panasonic Air Conditioner 'Anti Covid 19' Technology called?

Answer : Nanoe™ X

Q4: Panasonic smart Air Conditioners work with which of the Below?

Answer : All Of the Above

Q5: Panasonic Air Conditioner Jet Stream Technology throws cool Air upto __?

Answer : 45FT

Amazon Business Quiz Answers : Live Updates

Q1: You can add multiple users in your Amazon Business account

Answer : Yes

Q2: In which year Amazon Business was started?

Answer : 2017

Q3: At Amazon Business we provide solutions for all types of organizations

Answer : Yes

Q4: When is World Entrepreneurs’ Day celebrated ?

Answer : 21st Aug

Q5: What is the full form of LLC

Amazon Guess the Cricketer Quiz Answers : Live Updates

Q1: Guess who played most ipl matches as captain?

Answer : MS Dhoni

Q2: Guess who holds the record for having bagged the most number of wickets in ipl?

Answer : Lasith Malinga

Q3: Guess who is referred to as the run machine? hint – he is the only indian to score a hundred on his world cup debut!

Answer : Virat kohli

Q4: Guess who holds the record for most sixes scored in IPL ever?

Answer : Chris Gayle

Q5: Guess who hit biggest six in IPL in terms of the length of the ball travelled?

Answer : Robin Utappa

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance












Related Pages