Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

For a cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

Published on Sep 26, 2021

For a cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

 

Amazon Pay Balance Gas Quiz Answers :

Question : For a cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

Answer : At your doorstep



Amazon Pay Balance Gas Quiz Answers :

Q1: From which of these LPG gas providers can you book cylinders for on Amazon?

Answer : All of the above

Q2: For a cylinder booked on Amazon where would you receive the delivery from the distributor?

Answer : At your doorstep

Q3: What is the convenience fee for booking an LPG cylinder on Amazon?

Answer : 0

Q4: Which of these options or features are available for booking LPG cylinders on Amazon?

Answer : All of the Above

Q5: Which of these do you need to do while booking an LPG cylinder on Amazon?

Answer : None of these

Amazon OnePlus Hasselblad Quiz

Q1. The OnePlus 9 Series Cameras are co-developed with ____________

Answer. Hasselblad

Q2. Which was the first camera on the moon that was used by Neil Armstrong to capture the iconic photos of Man on the moon and the first step on the moon’s surface?

Answer. Hasselblad Data Camera (HDC)

Q3. Which of the below photos were captured by Hasselblad Cameras?

Answer. Both of the above

Q4. Hasselblad is renowned for its accurate and natural color. What is the name of Hasselblad’s color solution?

Answer. Hasselblad Natural Color Solution

Q5. Which camera was used to take the famous blue marble earth shot?

Answer. Hasselblad 500EL

Q6. Hasselblad hosts one of the most prestigious professional photographic competitions, giving acclaimed professionals and aspiring newcomers, the chance to make their mark in the world of photography. What are the awards called?

Answer. Hasselblad Masters

Amazon The Ultimate Toshiba Quiz Answers-

Answer the Questions & stand a chance to Win Toshiba 43 Inch Full HD Smart TV

Q1:- As per the video, Toshiba VIDAA TV boot up time is how many times faster than Android TV?

Ans:- 3

Q2:- VIDAA Smart TV OS has more than 28 million users globally (Hint: Watch the video to find the answer)

Ans:- True

Q3:- Toshiba’s 2020 entire 4K range has which of the following feature?

Ans:- Built-in Alexa

Q4:- As per the video, VIDAA is #1 Smart TV OS in which of the following countries?

Ans:- All of the above

Q5:- VIDAA OS has which of the following TUV Rheinland certified protection? (Hint: the answer can be found in the video)

Ans:- Privacy

Amazon Nescafe Gold Quiz Answers-

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000

Question 1:- NESCAFE Gold is made with the choicest blend of which of these beans? (Hints: Watch the video for the answer)

Ans:- Arabica and Robusta Beans

Question 2:- As Shown in the video, what is the promise of NESCAFE Gold?

Ans:- All of the above

Question 3:- Which of the following, as per the video, makes NESCAFE GOLD deliver a richer and soother taste?

Ans:- All of the above

Question 4:- NESCAFE Gold is NOT available in the following grammage on Amazon.in (Hint: You can find the answer on the Nescafe Gold Product Page)

Ans:- 500g Jar

Question 5:- As per the video, NESCAFÉ Gold uses the finest quality coffee beans, grown in Vietnam, Brazil and Central America?

Ans:- True

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance












Related Pages