Seminar Topics

www.seminarsonly.com

IEEE Seminar Topics

Which of these actors was given the Critics Choice award at the Dadasaheb Phalke International Film Festival Awards 2021?

Published on Sep 26, 2021

Which of these actors was given the Critics Choice award at the Dadasaheb Phalke International Film Festival Awards 2021?

 

Amazon Quiz 21 March 2021 :

Question : Which of these actors was given the Critics Choice award at the Dadasaheb Phalke International Film Festival Awards 2021?

Answer : Sushant Singh Rajput



Amazon Quiz 21 March 2021 :

Q1: Honda Motorcycle and Scooter India has completed 20 years in India. Which was their model which hit the Indian market in 2001?

Answer : Activa

Q2: Which of these actors was given the Critics Choice award at the Dadasaheb Phalke International Film Festival Awards 2021?

Answer : Sushant Singh Rajput

Q3: Which tennis grand slam is played on this surface?

Answer : The French Open

Q4: What is this musical instrument called?

Answer : Banjo

Q5: What is the official name of this tower located in London?

Answer : Elizabeth Tower

Amazon OnePlus Hasselblad Quiz

Q1. The OnePlus 9 Series Cameras are co-developed with ____________

Answer. Hasselblad

Q2. Which was the first camera on the moon that was used by Neil Armstrong to capture the iconic photos of Man on the moon and the first step on the moon’s surface?

Answer. Hasselblad Data Camera (HDC)

Q3. Which of the below photos were captured by Hasselblad Cameras?

Answer. Both of the above

Q4. Hasselblad is renowned for its accurate and natural color. What is the name of Hasselblad’s color solution?

Answer. Hasselblad Natural Color Solution

Q5. Which camera was used to take the famous blue marble earth shot?

Answer. Hasselblad 500EL

Q6. Hasselblad hosts one of the most prestigious professional photographic competitions, giving acclaimed professionals and aspiring newcomers, the chance to make their mark in the world of photography. What are the awards called?

Answer. Hasselblad Masters

Amazon The Ultimate Toshiba Quiz Answers-

Answer the Questions & stand a chance to Win Toshiba 43 Inch Full HD Smart TV

Q1:- As per the video, Toshiba VIDAA TV boot up time is how many times faster than Android TV?

Ans:- 3

Q2:- VIDAA Smart TV OS has more than 28 million users globally (Hint: Watch the video to find the answer)

Ans:- True

Q3:- Toshiba’s 2020 entire 4K range has which of the following feature?

Ans:- Built-in Alexa

Q4:- As per the video, VIDAA is #1 Smart TV OS in which of the following countries?

Ans:- All of the above

Q5:- VIDAA OS has which of the following TUV Rheinland certified protection? (Hint: the answer can be found in the video)

Ans:- Privacy

Amazon Nescafe Gold Quiz Answers-

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000

Question 1:- NESCAFE Gold is made with the choicest blend of which of these beans? (Hints: Watch the video for the answer)

Ans:- Arabica and Robusta Beans

Question 2:- As Shown in the video, what is the promise of NESCAFE Gold?

Ans:- All of the above

Question 3:- Which of the following, as per the video, makes NESCAFE GOLD deliver a richer and soother taste?

Ans:- All of the above

Question 4:- NESCAFE Gold is NOT available in the following grammage on Amazon.in (Hint: You can find the answer on the Nescafe Gold Product Page)

Ans:- 500g Jar

Question 5:- As per the video, NESCAFÉ Gold uses the finest quality coffee beans, grown in Vietnam, Brazil and Central America?

Ans:- True

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Quiz August 27 Details:

Today’s reward: Rs 50,000 Amazon Pay Balance












Related Pages