https //www.dr.dk tv/drtv/kode Aktiveringskode

https //www.dr.dk tv/drtv/kode Aktiveringskode

For at aktivere DRTV på dit Smart TV skal du logge ind på dr.dk/drtv/kode og her skal du indtaste den kode, der kommer frem på TV-skærmen.

Hvordan logger jeg ind på mit SmartTV?

Trin 1

Først skal du oprette et login på dr.dk/drtv. Brug din computer, tablet eller mobil. Hvis du allerede er oprettet, skal du logge ind med din mailadresse og dit kodeord.

Trin 2

Når du har oprettet et login, skal du åbne DRTV, enten vha. den røde knap på fjernbetjeningen, mens TV’et står på DR1. Eller ved at bruge DRTV appen fra TV’ets App Store.

Trin 3

Når du har DRTV åbent, skal du trykke på “log ind” øverst til højre. Nu vises en kode på skærmen

Trin 4

Nu skal du gå til en computer (eller tablet/mobil). Åbn en internetbrowser og skriv dr.dk/drtv/kode øverst i adressefeltet

Trin 5

Siden dr.dk/drtv/kode åbner, og her skal du indtaste den kode der står på TV-skærmen

Trin 6

Nu ændrer billedet sig på dit SmartTV og du kan lukke siden ned på computeren og gå i gang med at se DRTV.
Vigtigt! Før du kan logge ind på dit TV, skal du først oprette et login her: dr.dk/drtv.
www.dr.dk tv/drtv/kode Aktiveringskode

Also Read : kode.tv2.dk Login QR Code

Hvordan logger jeg ind i DRTV?

Du kan oprette et personligt login via knappen “log ind” øverst til højre på dr.dk/drtv.  I fanen ‘opret dig’ kan du indtaste din email-adresse og vælge et kodeord.
.
Når du opretter en profil til DRTV behandles dine oplysninger kun af DR og leverandører, som DR har en databehandleraftale med.

Dit DRTV

Når du opretter et personligt login, vil DRTV huske dig, så du får anbefalet indhold, der er skræddersyet til dig og dine interesser på baggrund af de programmer, du tidligere har set. Du kan begynde dit yndlingsprogram hjemme foran computeren – og se videre på mobilen, når du er på farten. Når du er logget ind, kan du desuden tilføje indhold til ‘Min liste’, som du gerne vil se på et andet tidspunkt.

Se DRTV i hele EU samt Norge, Island og Liechtenstein 

For at kunne se DRTV når du rejser, kræver det at din profil er valideret med NemID eller MitID. Herefter har du på mobiler/tablets og computere fuld adgang til at se DRTV.
Du validerer din profil under dine login-oplysninger, i fanen “DRTV i udlandet”. På siden skal du bekræfte vilkår og trykke ‘Bekræft med NemID/MitID’.
Hvis du har valideret din profil og det alligevel ikke giver dig adgang, kan det hjælpe at logge ud og ind på din konto. Det kan også være en hjælp at slette cookies på den enhed du bruger.