During Reconstruction The Thirteenth, Fourteenth, And Fifteenth Amendments Were Ratified. Which Issue Did These Amendments Address?

1. During Reconstruction The Thirteenth, Fourteenth, And Fifteenth Amendments Were Ratified. Which Issue Did These Amendments Address?

Answer : They address slavery, citizenship and voting rights.


2. What was a Major Influence on the Popularity of the Flapper during the 1920s?

Answer : The rise of the automobile


3. The Civil Rights Act of 1957 Established a Civil Rights Division Within the U.S. Department of Justice. What was the Main Purpose of this Division?

Answer : To prosecute individuals that conspired to deny or abridge another citizen’s right to vote.


4. Why did the United States Intervene in Korea during the Mid-Twentieth Century?

Answer : The United States wanted to promote trade in Southeast Asia.

quiz


5. Which Situation is an Example of a Person Using Technology Initially Designed for the Military?

Answer : A Woman Uses a Global Positioning System to Navigate Around Town ​

|amp|

Activate your U.S. Bank Visa Debit Card: U.S. Bank ATM Card Activation


6. Which Guarantee in the Bill Of Rights Could Affect the Establishment of Parks Such as this One?

Answer : Nor shall private property be taken for public use, without just compensation


7. Which Benefit Resulted from the Introduction of the Bessemer Steel Process?

Answer : The Bessemer process allowed steel to be produced without fuel, using the impurities of the iron to create the necessary heat.


8. Which Problem Is Nancy Reagan Hoping To Solve With This Campaign?

Answer : Drug and alcohol abuse among children


9. What Did Congressional Republicans Call This Political Plan?

Answer : Reconstruction plan


10. Why did the U.S. Senate Refuse to Ratify the Treaty of Versailles after World War I

Answer : President Woodrow Wilson had failed to take senators’ objections to the agreement into consideration.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. UEFA EURO 2020 : Google celebrates UEFA EURO 2020 Championship with Doodle
  2. India Squad for Sri Lanka Tour 2021 : Ind vs SL Team Squad

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*