Amazon Daily Quiz Answers Today July 03, 2021 : Win Rs 15,000 Pay Balance

Amazon Daily Quiz Answers Today July 03, 2021 :

Amazon India is back with the daily Amazon Quiz where users can answer questions and stand a chance to Win Rs 15,000 Pay Balance. All you have to do is that just give the right answers to all the 5 questions asked.

|amp|

Amazon quizzes focus on product trivia and provide the opportunity for customers to Win Rs 15,000 Pay Balance. The prizes for these quizzes range from free products (including mobile phones and other gadgets) and goodies to Amazon Pay balance.

Amazon Daily Quiz and Answers July 03, 2021 : Live Updates

Q1 : Recently launched ‘Mayflower 400’ is the world’s first unmanned what?

Answer : Ship

Q2 : The Bench, narrating the special relationship between father and son, is the first children’s book written by which famous personality?

Answer : Meghan Markle

Q3 : Which country’s first Mars rover is named ‘Zhurong’?

Answer : China

Q4 : If the Greeks called him Poseidon, what did the Romans call him?

Answer : Neptune

Q5 : Where were the 1992 edition of these games held?

Answer : Barcelona

What is Amazon Funzone?

Amazon Funzone is a one stop shop for finding new quizzes and games, and answering daily questions to win attractive prizes. There are multiple contests available on Amazon Funzone, but the most popular one is Amazon Daily Quiz. Apart from Daily Quiz, Amazon also offers trivia, spin and win and other contests. On Funzone, prizes vary from consumer electronics to cashback in the form of Amazon Pay balance.

amazon quiz

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz July 03” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Amazon Grocery Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 20000 Pay Balance

Q1: What part of the house are the protagonists in ?
Ans: Kitchen
Q2: What is the product category available on Amazon.in which the protagonists are referring to in the video?
Ans: Grocery
Q3: Which of the following items is not mentioned by the male protagonist that he has not shopped for earlier?
Ans: Laptop
Q4: What are the benifits you will get with shopping groceries from amazon
Ans: all of the above
Q5: Which of the item is not shown in the video?
Ans: washing machine

Amazon Mivi Collar Flash Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: Collar Flash is the latest bluetooth earphones lauched by Mivi. Where is the product designed & manufactured from?
Ans: India
Q2: 10 minutes charge on Mivi Collar Flash gives __ hours of playtime.
Ans: 10
Q3: When is Mivi Collar Flash going on sale?
Ans: 6th July
Q4: Which among the following are the features of Mivi Collar Flash?
Ans: All of the above
Q5: Mivi Collar Flash will be launching at a special price of ₹999
Ans: True

Amazon HEALTH & HYGIENE Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: As per WHO recommendation, how long should individuals scrub their hands while washing them?
Ans: 20 seconds
Q2: While washing your hands, what parts of your hand should you lather up with soap?
Ans: All of the above
Q3: Which of the following should not be cleaned using disinfectant sprays?
Ans: Pets
Q4: Cleaning with a household disinfectant cleaner reduces germs on surfaces and decreases risk of infection.
Ans: True
Q5: What does a laundry sanitizer do?
Ans: All of the above

Amazon Fire Boltt Ring Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Samsung Galaxy M32

Q1: What is the screen size of new Fire-Boltt Ring smartwatch?
Ans: 1.7″ – I’m a Max Display
Q2: The new Fire-Boltt Ring smartwatch has sensors which can measure ____________.
Ans: All of the above
Q3: The Fire-Boltt Ring has a premium METAL body design with a 2.5D curved glass display.
Ans: True
Q4: Fire-Boltt Ring can be customised with Unlimited Swappable Straps & over ________ cloud based Watch faces.
Ans: 200+
Q5: Which of the following can be done using the new Fire-Boltt Ring smartwatch?
Ans: All of the above

Amazon Tecno Spark Go 2021 Quiz Answers: Answers the questions to win Rs 10000 Pay balance

Q1: What is the screen size of Spark Go 2021?
Ans: 6.52 inch
Q2: What is the battery capacity of Spark Go 2021?
Ans: 5000mah
Q3: What is the processor in Spark Go 2021 ?
Ans: Mediatek A20
Q4: What is the camera setup on the Spark Go 2021?
Ans: 13MP Dual Camera
Q5: Which display is used in Spark Go 2021?
Ans: HD+

Amazon Boat Xtend Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Q1: Which of the following voice assistant is integrated in the boAt Watch Xtend?
Ans: Amazon Alexa
Q2: The display size of boAt Watch Xtend is __________.
Ans: 1.69 inches
Q3: The boAt Watch Xtend helps you monitor Blood Oxygen (SPO2) level.
Ans: True
Q4: How many watch faces are their in boAt Watch Xtend ?
Ans: 50+
Q5:  Which of the following features does boAt Watch Xtend come with?
Ans: All of the above

Amazon Realme Buds Q2 Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1: Which is the Latest True Wireless Earbuds recently lauched by realme among the following? Hint: The first sale of this earbuds will be on 30th June, 12 PM
Ans: Realme Buds Q2
Q2: Realme Buds Q2 comes with the state of the art ANC technology that gives you a premium music experience. What does ANC stands for?
Ans: Active Noise Cancellation
Q3: The 480mAh Large Li-ion Battery on the realme Buds Q2 is capable of providing how many hours of playtime?
Ans: Up to 28 hours
Q4: Realme Buds Q2 comes with latest Bluetooth Version BT v5.2 for seamless connection. What other features does the earbuds have?
Ans: All of the above
Q5: Realme Buds Q2 supports Google Fast Pair for hassle free and instant connection to your Smartphone
Ans: TRUE

Amazon Harpic Flush & Forget Quiz Answers: Answer the Questions & Stand a chance to Win Rs 10000

Q1. How many actions benefits does Harpic Power Fresh 6 have ?
Ans: 6
Q2. Where will you place Harpic Power Fresh in your Toilet ?
Ans: In the bowl
Q3. What statements are true about Harpic Power Fresh 6 ?
Ans: All of the Above
Q4. Harpic Power Fresh 6 gives long lasting pleasant fragrance ?
Ans: True
Q5. How long does Harpic Power Fresh 6 last ?
Ans: 4 weeks

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*