Amazon Daily Quiz and Answers : 10 June 2021: Win Rs 5,000 Pay Balance

Amazon Quiz

Amazon Daily Quiz and Answers :

Amazon Daily Quiz and Answers 10 June 2021 : Amazon India is back with the daily Amazon Quiz where users can answer questions and stand a chance to Win Rs 5,000 Pay Balance. All you have to do is that just give the right answers to all the 5 questions asked.

|amp|

Amazon quizzes focus on product trivia and provide the opportunity for customers to Win Rs 5,000 Pay Balance. The prizes for these quizzes range from free products (including mobile phones and other gadgets) and goodies to Amazon Pay balance.

Amazon Quiz

Amazon Daily Quiz and Answers June 10, 2021

Q1 : Which cricket team is India going to play in the finals of the first-ever World Test Championships?

Answer : New Zealand

Q2 : Which pop singer collaborated with Lady Gaga on the hit pop single ‘Rain On Me’?

Answer : Ariana Grande

Q3 : The world’s largest jeweller, Pandora, announced that it will stop using naturally sourced what, in order to become carbon neutral by 2025?

Answer : Diamonds

Q4 : Also known as the Master of this martial art, who is the latest Marvel superhero who will hit the big screens later in 2021?

Answer : Shang-chi

Q5 : Which company is giving away these items for free to people in the USA who show they’ve received a COVID-19 vaccine?

Answer : Krispy kreme

Amazon Oneplus Nord CE 5G Quiz Answers

Q1 : What is the name of the new OnePlus Nord being launched in June 2021?

Answer : OnePlus Nord CE 5G

Q2 : Which is the iconic color the OnePlus Nord is known for?

Answer : Nord Blue

Q3 : What does the CE in OnePlus Nord CE 5G stand for?

Answer : Core Edition

Q4 : When was OnePlus Nord first launched in India?

Answer : July 2020

Q5 : In which regions will the OnePlus Nord CE 5G be available?

Answer : India and Europe

Amazon Redmi Note 10S Quiz Answers

Q1 : What is the rear camera specifications of Redmi Note 10S?

Answer : 64MP

Q2 : What is the battery capacity of Redmi Note 10S?

Answer : 5000 mah

Q3 : Which processor used in Redmi Note 10S?

Answer : MediaTek Helio G95

Q4 : What is the charging capacity of Redmi Note 10S?

Answer : 33W Fast charging

Q5 : Which display is used in Redmi Note 10S?

Answer : Super AMOLED Display

How to Play the Amazon Quiz?

• Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

• Open & Sign In To The Amazon App.

• Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See “Amazon Quiz August 15” Banner, Tap On It.

• Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

• Make sure to answer by 12 PM as the quiz is not valid after 12 PM today.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*